Όροι και προϋποθέσεις

Όροι και Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας.
Οι πελάτες μας είναι απόλυτα προστατευμένοι και δεσμεύονται από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης. Σας υπενθυμίζουμε ότι αποδέχεστε αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει τους όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Για να ενημερωθείτε για την ανανέωση της συγκεκριμένης σελίδας, δείτε την ημερομηνία που αναγράφεται στο τέλος της συγκεκριμένης σελίδας.

Συμφωνία Χρήστη
Με το να επισκεφθεί κανείς ή / και να κάνει χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνεί αυτόματα και δεσμεύεται από την παρούσα συμφωνία χρήστη.
Η συμφωνία αυτή γίνεται ανάμεσα σε εσάς και την εταιρεία μας, με εμπορικό σήμα 567products.gr.
Αν δεν συμφωνείτε με οποιασδήποτε διάταξη ή όρο της παρούσας συμφωνίας, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα.
Έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές σε αυτή τη συμφωνία όποτε κρίνουμε αναγκαίο. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα, συμφωνείτε και δεσμεύεστε από τις αλλαγές. Δεν υποχρεούμαστε να σας ενημερώσουμε για τις εκάστοτε αλλαγές, οπότε σας προτείνουμε να ελέγχετε συχνά τη σελίδα μας.

Ο λογαριασμός σας
Κατά την εγγραφή σας, για να γίνεται μέλος και να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, θα σας ζητηθούν κάποια προσωπικά στοιχεία. Πρέπει να παρέχετε ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες, για να είναι σωστά ενημερωμένος ο λογαριασμός σας. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη δραστηριότητα του λογαριασμού σας, και θα πρέπει να κρατήσετε τον κωδικό πρόσβασης ασφαλή.
Αν υποψιάζεστε ή αντιληφθείτε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας ή ότι ο κωδικός πρόσβασής σας δεν είναι πλέον ασφαλής, πρέπει να μας ειδοποιήσετε άμεσα.

Νομικά Πλαίσια
Κάνοντας μια διαδικτυακή αγορά αποδέχεστε αυτομάτως αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις και πρέπει να γνωρίζετε ότι:
Πρέπει να είστε πάνω από δεκαοχτώ (18) ετών, και / ή να έχετε κάποιον κηδεμόνα πριν γίνει οποιοδήποτε παραγγελία.
Δεν αναλαμβάνουμε την πιθανότητα να υποστούμε οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία, ως αποτέλεσμα μιας συναλλαγής που πραγματοποιείται από ένα ανήλικο παιδί.

Σημείωση
Οι υπηρεσίες, που διαθέτουμε έχουν γίνει με τη δέουσα προσοχή και επιμέλεια, αλλά δεν εγγυόμαστε για τα πάντα. Μέσα στα νομικά πλαίσια, θα προσπαθήσουμε να αποκλείσουμε κάθε πιθανότητα για απώλεια ή ζημιά οποιουδήποτε είδους (που μπορεί να προκληθεί ή να προκύψει), είτε άμεσα είτε έμμεσα, από ιστοσελίδες ή υπηρεσίες που συνδέονται με την ιστοσελίδα μας.
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους. Σε αυτή την περίπτωση σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τυχόν συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση αυτών των ιστοσελίδων.

Πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα μας
Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα (δηλαδή εμπορεύματα και υπηρεσίες), βασίζονται σε υλικό που προέρχεται από τους προμηθευτές και τους κατασκευαστές των προϊόντων.
Η εταιρεία μας δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη, για τυχόν ανακρίβειες ή σφάλματα που προέρχονται από λανθασμένες πληροφορίες.

Χρήση της ιστοσελίδας
Συμφωνείτε να μην έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας (ή να επιχειρήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση) με οποιοδήποτε μέσο, παρά μόνο μέσω της σύνδεσης, που παρέχεται από εμάς.
Συμφωνείτε ότι δεν θα προβείτε σε οποιαδήποτε δραστηριότητα, η οποία παρεμβαίνει ή παρεμποδίζει την ιστοσελίδα ή τους διακομιστές και τα δίκτυα που φιλοξενούν την ιστοσελίδα μας.
Συμφωνείτε να μην προσπαθήσετε να παρακάμψετε ή να απενεργοποιήσετε ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο προσπαθήσετε να παρέμβετε στην ασφάλεια της ιστοσελίδας ή στα στοιχεία εκείνα που αποτρέπουν ή περιορίζουν τη χρήση ή την αντιγραφή οποιουδήποτε περιεχομένου ή επιβάλλουν περιορισμούς σχετικά με τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή του περιεχομένου αυτού.
Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιήσετε προς αντιγραφή, διανομή ή εμπορική εκμετάλλευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας, εκτός αν επιτρέπεται από το νόμο ή με την απαιτούμενη γραπτή συγκατάθεση μας.
Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε υποψία για δόλια, καταχρηστική ή παράνομη δραστηριότητα, θα αναφέρεται στις αρμόδιες αρχές, για την επιβολή του νόμου.

Οι τιμές ισχύουν για το διάστημα που αναγράφεται, αλλά μπορεί να προκύψουν αλλαγές.

Τίτλος αγαθών
Μέχρι να γίνει η πληρωμή των εμπορευμάτων στο ακέραιο, η κυριότητα ανήκει στην εταιρεία μας.

Λανθασμένες παραγγελίες
Σε περίπτωση που έχετε παραγγείλει κάποιο λάθος προϊόν ισχύει η Πολιτική Επιστροφών.

Ελαττωματικά προϊόντα 

Εάν έχετε την εντύπωση ότι ένα προϊόν είναι ελαττωματικό θα πρέπει άμεσα να επικοινωνήσετε μαζί μας.Εάν θεωρείται ότι ένα προϊόν είναι όντως ελαττωματικό, παρακαλώ ακολουθήστε τις κατευθυντήριες γραμμές που αναφέρονται στη πολιτικής μας για επιστροφές.

Εγγύηση
Όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα της εταιρείας μας, καλύπτονται από 12μήνες εγγυήσεις.Η περίοδος της εγγύησης ξεκινά από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη και είναι 12μηνη.
Οι εγγυήσεις μας αυτές καλύπτουν τις βλάβες και τα ελαττώματα κατασκευής και δεν καλύπτουν ζημιές που οφείλονται σε εξωτερικές αιτίες, όπως τα ατυχήματα, κατάχρηση, εσφαλμένη εγκατάσταση, λανθασμένη αποθήκευση, ή γενικότερα αλλοίωση οποιουδήποτε είδους.
Στις περιπτώσεις των υπόλοιπων προϊόντων η εγγύηση που παρέχεται είναι η αντικατάσταση κάποιου προϊόντος που κατά την παράδοση / πώληση στον πελάτη είναι εμφανές ότι είναι χαλασμένο ή ελαττωματικό. Στις θήκες των κινητών δεν μπορεί να ισχύσει εγγύηση μετά από την χρήση που ενδεχομένως αν έχει γίνει κάποια κακή αντιμετώπιση ή χρήση.

Επιστροφές και αντικαταστάσεις
Στόχος μας είναι οι επιστροφές και οι αντικαταστάσεις να γίνονται εντός 14 εργασίμων ημερών από την έγκριση της αίτησης επιστροφής.

Επιστροφή προϊόντων
ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα της επιστροφής του προϊόντος εντός 14 ημερών.

Πνευματική Ιδιοκτησία
Διατηρούμε όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, στο υλικό, τα λογότυπα, τα εμπορικά σήματα ή άλλα διακριτικά χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες που παρέχονται από τη δική μας εταιρία.
Εικόνες, λογότυπα, εμπορικά σήματα και εμπορικές ονομασίες, που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα χρησιμοποιούνται για ενημερωτικούς σκοπούς και παραμένουν ιδιοκτησία των μητρικών εταιρειών. Η εταιρεία μας δεν συνδέεται με καμία από αυτές τις εταιρείες, που αναφέρονται στην ιστοσελίδα.
Σε περίπτωση που συγχωνευτούμε, πουλήσουμε ή απλώς αλλάξουμε την διοίκηση και τον έλεγχο της επιχείρησής μας, διατηρούμε το δικαίωμα, να γίνει χωρίς προειδοποίηση. Ως εκ τούτου έχουμε το δικαίωμα να αλλάξουμε και τα αντίστοιχα στοιχεία που έχουμε στις εκάστοτε συμφωνίες μαζί σας.

Απόρρητο και προσωπικές πληροφορίες
Μπορείτε να μας ζητήσετε να αναιρεθούν τα προσωπικά σας στοιχεία από την βάση δεδομένων μας μέσω email ή χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας.
Σύμφωνα με το Νόμο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων(GDPR), έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία που τηρούνται από εμάς

Διευκρίνηση
Οι εικόνες που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας είναι μόνο για λόγους διευκόλυνσης. Μερικές από τις περιγραφές μπορεί να μην είναι ακριβείς λόγω των ανεπαρκών πληροφοριών από τους προμηθευτές και τα πραγματικά προϊόντα και η συσκευασία μπορεί να διαφέρει από αυτήν που εμφανίζεται στην εικόνα. Μόλις επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας και προχωρήσετε στην επιβεβαίωση παραγγελίας, το σύστημα μας υπολογίζει αυτόματα το κόστος των μεταφορικών αλλά και των εκάστωτε εκπτώσεων. Με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας συμφωνείτε και αποδέχεστε όλους τους όρους χρήσης και τους κανονισμούς του site μας.

Διευκρίνηση: Επωνυμίες κατασκευαστών, εμπορικά σήματα και λογότυπα όπως LG, APPLE, NOKIA, SONY, Samsung κ.α. αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών εταιριών τους . Οποιαδήποτε αναφορά γίνεται σε αυτές, γίνεται για την διευκόλυνση σας και η εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με αυτές.

Όροι επιστροφής
Ο ΠΕΛΑΤΗΣ έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την σύμβαση αγοράς μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αποστολής και μάλιστα όταν είναι πολλά προϊόντα στην ίδια παραγγελία από την παράδοση και του τελευταίου ενώ όταν υπάρχει υποχρέωση παράδοσης προϊόντων σε τακτά διαστήματα από την παράδοση του πρώτου. Η υπαναχώρηση γίνεται υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Η υπαναχώρηση αυτή είναι αναιτιολόγητη και χωρίς καμία επιβάρυνση και αν το είδος έχει ήδη παραδοθεί ο πελάτης οφείλει να επιστρέψει το προϊόν ακριβώς στην κατάσταση που το παρέλαβε, με το σύνολο των εξαρτημάτων του, των εντύπων που το συνοδεύουν και της συσκευασίας του σε άριστη κατάσταση. Η επιστροφή του είδους γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον πρώτα ο αγοραστής έχει εξοφλήσει κάθε ποσό που επιβαρύνθηκε η εταιρία για την αποστολή του είδους σε αυτόν και τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του είδους.
  • Η δήλωση υπαναχώρησης ασκείται εγγράφως ή και ηλεκτρονικά και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ είναι υποχρεωμένη να αποστείλει επιβεβαίωση της παραλαβής δήλωσης υπαναχώρησης μόλις αυτή περιέλθει σε αυτήν.
  • Κατόπιν της δήλωσης υπαναχώρησης, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ υποχρεούται να αποδώσει το τίμημα που εισέπραξε το πολύ μέσα σε 14 μέρες από την παραλαβή των προϊόντων.
  • Δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής παράδοσης αν ο πελάτης είχε επιλέξει τρόπο παράδοσης άλλο από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που προσφέρει η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
  • Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το Ηλεκτρονικό κατάστημα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη.

Διαδικασία επιστροφής  

Αν παραλαμβάνετε μέσω courier

Σε αυτήν την περίπτωση:

  • Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  • Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς επιστροφή.
  • Αποστέλλετε το δέμα μέσω  Courier/Μεταφορικής εταιρείας, από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών. Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.